Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, Gedik Üniversitesi’nin radyosu ‘Gedik Radyo’nun konuğu oldu. ‘Gastronomi Sohbetleri’ isimli programa katılan Teymur, “Dijitalleşen Gastronomi” temalı bir sohbet gerçekleştirdi.
PEK ÇOK HUSUS TARTIŞILDI
Programda, gastronomi dalında dijitalleşmenin tesirleri ele alındı. QR kod menülerinden online sipariş sistemlerine ve toplumsal medyanın gücüne kadar pek çok mevzu tartışıldı. Ayrıyeten, restoranların dijital platformları kullanarak nasıl marka sadakati oluşturabileceği, yapay zekanın gastronomiye getirdiği yenilikler (menü optimizasyonu ve stok yönetimi) ve pandemi sonrası dijitalleşmenin kesime katkıları da konuşulan en önemli mevzular ortasında yer aldı.
Sümeyra Teymur, dijitalleşmenin gastronomi dünyasında yarattığı dönüşümü ve bu alandaki ferdî perspektifini dinleyicilerle paylaştı.